Kleurstoffen


Kleurstoffen van Taart en Decoratie


Bent u dol op bakken? Taart en Decoratie is dé webshop voor bakartikelen. Als professioneel of hobby bakker bent u aan het juiste adres bij Taart en Decoratie! In onze webshop kunt u alle producten kopen die u nodig heeft om taarten en andere lekkernijen te maken. Naast decoratie gereedschap en bakmixen verkopen we ook kleurstoffen. Met een kleurstof kunt u snel de kleur taart naar wens creëren.


Groot assortiment kleurstoffen bij Taart en Decoratie

Op zoek naar kleurstoffen voor op of in uw taart of andere baksels? Wij hebben een groot assortiment aan voedingskleurstoffen in onze webshop staan. Deze kleurstoffen zijn perfect om te gebruiken in eten. Zo hebben wij kleurstoffen in de kleuren: blauw, bruin, zwart, geel, grijs, donkergroen, groen, lime, donkerblauw, paars, roze, rood, oranje en wit. Zoals u ziet hebben we alle kleuren van de regenboog in ons assortiment! Met een kleurstof kunt u uw baksel gemakkelijk aanpassen aan het thema waarin u uw taart, cupcakes of andere lekkernijen wilt maken. 


Soorten kleurstoffen 

In ons assortiment hebben we vele soorten kleurstoffen. Speciale eetbare kleurstoffen zijn onmisbaar bij het maken van vrolijke taarten, cupcakes en andere lekkere baksels. Wij hebben o.a. vloeibare kleurstof, kleurstof poeder en kleurpasta in ons assortiment. Hieronder leest u er alles over. 


Vloeibare kleurstof

Een kleurstof in vloeibare vorm is gemakkelijk om te gebruiken met een airbrush apparaat. U kunt het apparaat met de kleurstof gebruiken voor het kleuren van marsepein, fondant, botercrème en nog veel meer. In onze webshop kunt u een groot aantal kleuren vloeibare kleurstof kopen. Kleuren als blauw, roze, geel en oranje zijn populair om te gebruiken. 


Kleurstof poeder

Kleurpoeders, ook wel colour dust genoemd, zorgen voor een extra effect aan taarten en lekkernijen. Wanneer u kleurstof poeder mengt met alcohol krijgt u eetbare verf waarmee u de taart kunt versieren. Ook kunt u deze poeder in diverse kleuren gemakkelijk gebruiken voor macarons of cupcakes. Kijk in ons assortiment direct welke kleur u wilt gebruiken voor uw volgende creatie. 


Kleurpasta

Kleurpasta, ook wel kleurengels genoemd, kunt u voor het kleuren van onder andere fondant, marsepein, glazuur, botercrème en beslag gebruiken. In ons assortiment ziet u diverse kleuren kleurpasta om te gebruiken voor in of op uw baksels. Contact Taart en Decoratie

Heeft u vragen over de kleurstoffen die te koop zijn in onze webshop of heeft u advies nodig? U kunt altijd contact opnemen. U kunt het contactformulier invullen in de webshop, een e-mail sturen naar webshop@taartendecoratie.nl of bellen naar 0180-723455. Wij helpen u graag.


 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie