Rolfondant


Fondant kopen

Fondant van Taart en Decoratie

Fondant bestelt u bij Taart en Decoratie. Verschillende soorten fondant voor decoratie en meer. Alle kleuren hebben we in het assortiment. Van rood fondant tot blauw fondant en geel fondant. Roze, oranje, zwart en wit, het is allemaal verkrijgbaar! met al deze kleuren fondant bij elkaar kunt u een bijzondere taart maken. Kies voor lichte of donkere kleuren. Wat voor themataart u ook wilt creëren, onze collectie heeft precies wat u nodig heeft.

Het fondant van FunCakes is onderdeel van ons aanbod. De smaakfondant geeft direct een heerlijke smaak aan al je baksels. Bijzondere kleuren als Lime Green, Soft Grey en Sea Blue. Naast de kleinverpakkingen kunt u ook direct een grootverpakking aanschaffen. Een andere optie is het rolfondant van Renshaw. Bepaal de gewenste hoeveelheid en kies de verpakking die u nodig heeft. Van 250 gram tot 1 kg en 2,5 kg.

Fondant gebroken op taarten

Fondant, ook wel bekend als rolfondant, wordt gebruikt als taartdecoratie. Het is als het ware een suikerpasta, aangezien het voornamelijk uit suiker bestaat. Deze pasta kunt u uitrollen, vormen en boetseren. U kunt er iedere vorm mee maken die u wilt, het werkt als een klei. De taart een strakke vorm geven? Met fondant bekleed u de cake strak en naadloos. Geef de taart nog een beetje extra door de toevoeging van kleur- en glanssprays.


Maak leuke decoraties met behulp van fondant. Bloemen, sterren, linten en meer. Het mooie van fondant is dat u ermee kunt doen wat u wilt! Met een roze of blauw rolfondant kunt u een prachtige gender reveal taart maken. Uiteraard is het ook geschikt voor verjaardagstaarten en bruidstaarten. Ook heel tof voor het maken van details is een modelleer gum paste. Hiermee maakt u de meest gedetailleerde decoraties. Gebruik het voor bloemblaadjes en andere fijne figuren.

Oneindig veel mogelijkheden

Het leuke aan fondant is dat u alles kunt maken dat u wilt. Het wordt gemaakt van glucose en suiker, dat wordt gekookt. Deze kneedbare massa kennen we als rolfondant en modelleerfondant. Deze fondant wordt aangevuld door de juiste kleur- en smaakstoffen. Eindeloze variatie voor in iedere bakkerij en keuken. U kunt zelf fondant maken, maar dit is heel veel werk. Bespaar de tijd en koop het fondant in onze webshop.

Ruim aanbod aan fondant

We hebben het zo makkelijk mogelijk gemaakt voor iedere thuisbakker en professionele bakker. Ontzettend veel mogelijkheden, allemaal te vinden in onze overzichtelijke webwinkel. Iedere kleur en tint is terug te vinden. Bestel per stuk of ga direct voor meerdere kleuren tegelijk. Een gekleurde fondant met vanillesmaak? Kijk eens naar de SmArtFlex collectie. Dit merk biedt ook grootverpakkingen aan. Een emmer van 7 kg bestellen? Geen probleem!

Fondant en marsepein

Naast de variaties in fondant hebben we ook veel verschillende kleuren marsepein in het aanbod. Maar wanneer kiest u voor het een en wanneer voor het ander? Het is een zeer persoonlijke keuze. Beide producten zijn heel geschikt voor het decoreren van taarten en cakejes. Marsepein bevat amandel, hierdoor is het een vettig product. Het is ook stugger dan fondant.

Aan de slag met fondant

Fondant moet worden gekneed voordat u ermee aan de slag gaat. Of een fondant stug is of niet verschilt per merk. Vaak is de warmte van de handen voldoende om het zachter te kneden. Wij adviseren uitsluitend dat het soepel gekneed moet worden. Na het kneden kunt u het fondant uitrollen. Plaats het fondant na het rollen op de cake, cupcakes of taart. Wacht u hier te lang mee, dan kan het uitdrogen en ontstaan er scheurtjes.

Bestel fondant online!

Bestel uw lievelingskleuren fondant. Meer informatie over onze producten? Neem vrijblijvend contact op! Voeg een bestand toe voor tips over het maken van een bepaalde taart. We helpen u bij het vinden van het juiste product.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie