Azucren Vanille Rolfondant Grijs -250gr-

Azucren Vanille Rolfondant Grijs -250gr-

€ 3,55
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

Fondant Azudant van het merk Azucren, is een rolfondant die speciaal ontwikkeld is voor het bekleden van taarten en cupcakes. De fondant is goed kneedbaar, elastisch en geeft een gladde en fluweelachtige afwerking. Scheurt niet! De azucren rolfondant is een van de betere merken in de markt.

De azucren fondant is het voordelige alternatief voor SmarFlex en een uitstekende vervanger voor de Renshaw extra welk helaas niet meer verkrijgbaar is.

De Azucren Azudant Sugarpaste Grey is perfect voor het bekleden van taarten en cupcakes. De fondant is zeer soepel en flexibel en makkelijk in gebruik. De fondant heeft een vanillesmaak en is naast het bekleden ook geschikt voor het maken van decoraties. De rolfondant heeft een soepele textuur waardoor deze prettig te verwerken is. De fondant hard uit na verwerking. De fondant is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Voor een ronde taart met een doorsnede van 24/26 cm is circa 500 gram fondant nodig om de taart in zijn geheel te kunnen bekleden. Voeg voor strikken en andere decoraties 1 volle theelepel tylo poeder kun je per 250 gram fondant. Voor gebruik goed doorkneden en uitrollen op een dun laagje poedersuiker, uitrolpoeder of crisco.

Glutenvrij.

Inhoud: 250 gram.

Kleur
Grijs
Gewicht
250 t/m 499 gram
104378

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie