Azucren Elite Rolfondant Wit -1kg-

Azucren Elite Rolfondant Wit -1kg-

€ 7,99
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

De Azucren Elite Sugarpaste White is perfect voor het bekleden van taarten en cupcakes. De fondant is zeer soepel en flexibel en makkelijk in gebruik. De fondant heeft een lichte citroensmaak en is naast het bekleden ook geschikt voor het maken van decoraties. De rolfondant heeft een soepele textuur waardoor deze prettig te verwerken is. De fondant hard uit na verwerking. De fondant is verkrijgbaar in diverse kleuren.

De azucren fondant is het voordelige alternatief voor SmarFlex en een uitstekende vervanger voor de Renshaw extra welk helaas niet meer verkrijgbaar is. 

Voor een ronde taart met een doorsnede van 24/26 cm is circa 500 gram fondant nodig om de taart in zijn geheel te kunnen bekleden. Voeg voor strikken en andere decoraties 1 volle theelepel tylo poeder kun je per 250 gram fondant. Voor gebruik goed doorkneden en uitrollen op een dun laagje poedersuiker, uitrolpoeder of crisco.

Ingrediënten: Suiker, maïszetmeel, glucose, palm van gehydrogeneerd plantaardig vet, xanthaangom E-415, stabilisator E420, conserveermiddel E202 en citroensmaak. Kan negatieve effecten hebben op de aandacht en activiteit van kinderen. Glutenvrij.

Inhoud: 1kg.

Kleur
Wit
Gewicht
1000+ gram
103291

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie