Kaarsjes & Sterretjes


Kaarsjes en sterretjes

Bij Taart en Decoratie hebben we een divers aanbod kaarsjes en sterretjes waarmee u iedere taart een magische touch geeft. Of u nu een verjaardag, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid viert, deze kleine toevoegingen maken het moment extra speciaal. Ontdek hier alles over het gebruik van taart sterretjes en kaarsjes, en hoe ze uw baksels naar een hoger niveau tillen.

De magie van taart sterretjes

Met onze taart sterretjes voorziet u de taart van een sprankelende verrassing. Deze kleine staafjes zijn gemaakt van een speciale brandwerende stof, waardoor ze veilig te gebruiken zijn op taarten en gebak. Steek de sterretjes aan en plaats ze boven op de taart. Voor een schitterend effect zet u meerdere sterretjes op verschillende plekken. Wanneer u ze aansteekt, zorgen ze voor een betoverend schouwspel van glinsterende lichtjes. Ideaal voor verjaardagen of andere feestelijke momenten!

Divers aanbod knipperende sterretjes

Onze knipperende sterretjes geven uw taart of gebak een magische uitstraling. De sterretjes hebben een speciaal knipperend effect, waardoor ze nog meer opvallen tijdens de viering. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en vormen, zodat u ze kunt afstemmen op het thema van uw feest. Met de betoverende knipperende sterretjes laat u de taart ongetwijfeld stralen.

Kaarsje op taart

Een kaarsje op de taart is een tijdloze traditie. Of het nu een verjaardagstaart is of een speciale gelegenheidstaart zoals een jubileum, het kaarsje symboliseert de viering van een bijzondere gebeurtenis. Met de kaarsjes van Taart en Decoratie voegt u een vleugje elegantie toe aan de taart en zorgt u voor de juiste finishing touch.

Ruim assortiment kaarsjes

Taart en Decoratie biedt een uitgebreid assortiment kaarsjes voor op de taart. Wij hebben allerlei kleurrijke kaarsjes en cijferkaarsjes in onze collectie. De cijfervormige kaarsen worden veelal gebruikt als verjaardagskaarsje en vertegenwoordigen het aantal jaren dat u viert. Van uw eerste levensjaar tot een respectabele leeftijd, elk kaarsje telt een waardevol jaar. Het uitblazen van deze kaarsjes is altijd een vrolijke traditie!

Maak uw baksels af met kaarsjes en sterretjes

Het toevoegen van kaarsjes en sterretjes aan uw taart creëert een onvergetelijk moment voor iedereen die aanwezig is. Het brengt een gevoel van vreugde, hoop en magie in de lucht. Of u nu een verjaardagstaart, bruiloftstaart of een taart voor een andere speciale gelegenheid maakt, met kaarsjes en sterretjes geeft u de taart een betoverende uitstraling en maakt u van het moment iets om voor altijd te koesteren.

Kaarsjes en sterretjes kopen bij Taart en Decoratie

Taart en Decoratie heeft alle benodigdheden in huis om te bakken en uw baksels te decoreren. Onze winkel is gelegen in Ridderkerk, tussen Rotterdam en Dordrecht. We hebben een winkeloppervlakte van maar liefst 200 m² en bieden een ruim assortiment aan taartdecoratie en toebehoren. In onze winkel vindt u gegarandeerd de juiste kaarsjes en sterretjes voor op uw taart. Wij heten u van harte welkom en schenken u graag een heerlijke kop koffie of een warme thee uit tijdens uw winkelbezoek.

Contact

Voor vragen of meer informatie over onze kaarsjes en sterretjes kunt u contact opnemen met Taart en Decoratie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0180 72 34 55. Daarnaast is het mogelijk om te mailen naar webshop@taartendecoratie.nl. Op werkdagen streven wij ernaar om uw bericht binnen de 24 uur te beantwoorden.


 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie