Vullingen & Toppings


Taart en Decoratie: Vullingen en toppings


Dol op taarten maken? Taart en Decoratie is dé webshop op het gebied van bakartikelen. U kunt in deze webshop vele uiteenlopende producten kopen die u kunt gebruiken wanneer u lekkere taarten wil maken. Naast bakgereedschap en decoratie verkopen we ook alles omtrent vullingen en toppings. Wanneer u een taart gaat maken is een lekkere vulling of topping natuurlijk onmisbaar. Wij hebben dan ook een groot assortiment aan smaken en kleuren van onze vullingen en toppings in onze webshop staan. 


Soorten vullingen bij Taart en Decoratie

Bij Taart en Decoratie kunt u in de webshop diverse soorten vullingen kopen. Op deze manier kunt u alle taarten maken die u maar wilt. Vullingen als banketbakkersroom om taarten en soezen te vullen en om de heerlijkste tompouces te maken, witte, bruine en caramel chocolade ganache om taarten mee te vullen of als vulling voor taarten, soesjes en bonbons. En natuurlijk mogen we de heuse crème Suisse, ook wel Zwitserse room, niet vergeten.


Soorten toppings bij Taart en Decoratie

Op zoek naar toppings voor op uw taart of cupcakes? Ook dan bent u bij ons in de webshop aan het juiste adres. Wij hebben namelijk allerlei producten voor op de taarten. Wij hebben heerlijke botercrème in ons assortiment die u gemakkelijk op taarten en cupcakes kunt spuiten. De botercréme kunt u zelf in allerlei kleuren maken met kleurstof. Denkt u aan de kleuren blauw, bruin, zwart, geel, groen, donkerblauw, paars, roze, rood en wit. Op deze manier kunt u de kleur botercrème gemakkelijk aanpassen aan het thema waarin u uw taart en/of cupcakes wilt maken. Naast diverse kleuren botercrème hebben we ook een mix voor royal icing waarmee u gemakkelijk taart en koekjes kunt decoreren.


Populaire vullingen en toppings

Er zijn ontzettend veel vullingen en toppings te vinden voor taarten, maar welke vullingen en toppings zijn het populairste om te gebruiken? De drie populairste vullingen en toppings zijn: Zwitserse room, enchanted cream en botercrème. Zwitserse room is een heerlijke rijke crème en is ideaal om taarten, puddingbroodjes en soezen mee te vullen. Deze Zwitserse room is een mix tussen slagroom en banketbakkersroom. Een enchanted cream topping is te gebruiken voor alles: voor taarten, cupcakes en voor de lekkerste cake. Enchanted cream is prachtig wit. Met botercrème kunt u taarten gemakkelijk decoreren. U spuit roosjes, schelpen en bloemen in korte tijd op de taart. 


Neem contact op met Taart en Decoratie

Heeft u vragen over producten die te koop zijn in onze webshop of heeft u advies nodig? U kunt altijd contact opnemen. U kunt het contactformulier invullen in de webshop, een e-mail sturen naar webshop@taartendecoratie.nl of bellen naar 0180-723455. Wij helpen u graag.


 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie