Chocolade, Melts & Drips


Taart en Decoratie: Chocolade, melts en drips 


Ga je binnenkort aan de slag om een drip taart, cakepops, chocolade lolly’s of andere lekkernijen te maken? In de webshop van Taart en Decoratie hebben we alle producten, zowel gereedschap als ingrediënten, om de heerlijkste lekkernijen te maken. Zo hebben we ook een groot assortiment chocolade, melts en drips te koop. Met deze producten kunt u de heerlijkste taarten en andere baksels maken. Tot ziens in de webshop van Taart en Decoratie! 


Assortiment chocolade en melts 

Met de chocoladedruppels van Taart en Decoratie kunt u alle kanten op. De chocolade kunt u gemakkelijk smelten in de magnetron of au bain marie. Hierna kunt u heerlijke bonbons en chocolade lolly’s maken. Natuurlijk kunt u ook de chocolade gebruiken om hier koekjes of cupcakes in te dippen. In ons ruime assortiment hebben we diverse soorten chocolade te koop, zoals: melk, wit en puur. Daarnaast hebben we ook melts in leuke kleuren waarmee u ieder baksel kunt opleuken. Hiervan hebben we kleuren als roze, lime, blauw, groen, oranje, geel, rood, paars, zwart en bruin. 


Assortiment drips 

Bent u van plan om een leuke drip taart te maken? Deze taarten zijn op dit moment hartstikke populair! Ze zien er niet alleen leuk uit, ook is het makkelijk om zelf een drip laag aan te brengen, zeker wanneer je de producten uit onze webshop gebruikt. We hebben een groot assortiment aan verschillende drips. Ze zitten allemaal in een handige flesjes, waardoor u nauwkeurig aan de slag kunt. Wilt u een drip taart in een leuke kleur? Wij hebben veel kleuren verkrijgbaar! U kunt kiezen voor kleuren zoals: blauw, roze, paars, goud, geel, groen, koper, bruin, oranje, lila, pastel groen, perzik, rosé goud, rood, royal blue, zwart en wit. 


Hoge kwaliteit chocolade, melts en drips 

In onze Taart en Decoratie webshop hebben we een groot assortiment chocolade, melts en drips te koop. Wij bieden alleen producten van de beste merken aan, zoals: Callebaut, EasyDrip en FunCakes. Met de producten van deze merken kunt u de lekkerste taarten, bonbons, cupcakes en andere baksels maken. Al deze topmerken hebben wij in onze webshop te koop voor scherpe prijzen. Op deze manier wordt het bakken extra leuk! 
Chocolade, melts en drips kopen bij Taart en Decoratie

Wilt u graag chocolade, melts en drips kopen? U kunt uw bestelling gemakkelijk plaatsen in onze webshop. Heeft u nog vragen over deze of over onze andere producten? Of heeft u advies nodig? Wij staan voor u klaar! U kunt het contactformulier invullen in de webshop, een e-mail sturen naar webshop@taartendecoratie.nl of bellen naar 0180-723455. Wij helpen u graag.


 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie