Stiften & Spray's


Stiften en sprays

Als u op zoek bent naar een leuke en creatieve manier om uw bakcreaties te versieren, dan zijn eetbare stiften en sprays de perfecte oplossing! Met deze magische toevoegingen transformeert u taarten, cupcakes en koekjes tot ware kunstwerken. Ontdek hier alles wat u moet weten over eetbare stiften en eetbare kleurstof sprays, en hoe ze uw baksels naar een hoger niveau tillen.

Breng uw baksels tot leven

Met eetbare stiften en sprays tovert u baksels om tot unieke en betoverende creaties. De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen ervoor dat gasten versteld staan van uw talent en creativiteit. Ga aan de slag, experimenteer en geniet van het proces van het decoreren van uw baksels met deze prachtige en veelzijdige hulpmiddelen!

De veelzijdigheid van eetbare stiften

Eetbare stiften zijn handige hulpmiddelen waarmee u direct op uw gebak kunt tekenen of schrijven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u eindeloos kunt experimenteren en uw creativiteit de vrije loop laten. Of het nu gaat om het toevoegen van een persoonlijke boodschap op een verjaardagstaart of het tekenen van gedetailleerde ontwerpen op koekjes, eetbare stiften bieden u de vrijheid om uw baksels uniek te maken.

Betoverende eetbare kleurstof sprays

Eetbare kleurstof sprays bieden de ideale uitkomst om uw baksels op een snelle en eenvoudige manier te voorzien van een mooie kleur. De sprays zijn makkelijk in gebruik en zorgen voor een gelijkmatige en professionele afwerking. Hiermee kunt u zowel de volledige taart bedekken met een kleurrijke laag of accenten aanbrengen op cupcakes. De eetbare sprays van Taart en Decoratie maken het mogelijk. 

Eetbare stiften vs. eetbare sprays

Als het gaat om het kiezen tussen eetbare stiften en eetbare sprays, hangt het af van uw persoonlijke voorkeur en het gewenste resultaat. Eetbare stiften zijn ideaal voor gedetailleerd werk en het toevoegen van kleine accenten, terwijl eetbare sprays zich uitstekend lenen voor het snel en gelijkmatig bedekken van grote oppervlakken. U kunt ze zelfs combineren om verbluffende effecten te creëren!

Eetbare stiften en sprays kopen

Taart en Decoratie heeft een uitgebreid assortiment eetbare stiften en kleurstof sprays. In onze winkel van ruim 200 m² ontdekt u het complete aanbod en kunt u op ons rekenen op persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste producten. Terwijl u geniet van de veelzijdigheid van onze collectie bieden wij u een heerlijke kop koffie of een warme tas thee aan. Zo beleeft u een fijn winkelbezoek. 

Contacteer ons

Wilt u meer weten over onze eetbare stiften en sprays? Neem dan contact op met Taart en Decoratie. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0180 72 34 55 of per mail via webshop@taartendecoratie.nl. Binnen de 24 uur kunt u een antwoord verwachten van ons. 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie