Siliconen Mallen


Siliconen mallen

Bent u op zoek naar siliconen mallen om leuke en mooie versiering te maken voor uw baksels? Bij Taart en Decoratie vindt u de grootste collectie siliconen mallen in allerlei soorten, vormen en maten. De mallen zijn bruikbaar voor verschillende voedingsmiddelen en zorgen ervoor dat u de meest prachtige taartdecoraties krijgt. Bovendien zijn ze stuk voor stuk zeer makkelijk in gebruik. Door de flexibiliteit van de mallen haalt u de figuren er namelijk moeiteloos uit. Daarbovenop kunt u de mallen in de vaatwasser steken. Bekijk het complete assortiment siliconen mallen via de webshop of kom langs in onze winkel te Ridderkerk en ontdek alle producten. 

Waarvoor worden siliconen mallen precies gebruikt?

Siliconen mallen zijn het perfecte hulpmiddel om snel en eenvoudig prachtige decoratie voor taarten en cupcakes te maken. De mallen zijn gemaakt van voedselveilige siliconen en kunnen gevuld worden met verschillende soorten voedingsmiddelen. Denk hierbij aan fondant, flower paste, modelleer pasta, marsepein, chocolade, snoep of gekookte suiker. Met een siliconen mail creëert u de mooiste gedetailleerde accessoires om uw baksels mee te versieren. Daarnaast zijn de mallen ook geschikt voor knutselprojecten. Hierbij kunt u de mallen vullen met koud porselein, zoutdeeg, klei en embossing poeder. 

Uitgebreid assortiment siliconen mallen en andere bakbenodigdheden

Taart en Decoratie heeft een uitgebreid assortiment siliconen mallen. In ons gevarieerde aanbod vindt u mallen in de vorm van bloemen, ballonnen, dieren, allerlei soorten patronen, het alfabet, parels, strikken, wielen, baby accessoires en nog veel meer. Dankzij de uiteenlopende keuzemogelijkheden hebben we voor iedereen de juiste siliconen mallen in huis. Hiermee maakt u smaakvolle creaties om uw zelfgemaakte taarten of cupcakes naar hartenlust te versieren. Naast mallen hebben wij ook andere soorten decoratiegereedschappen in het assortiment. Wij verkopen onder meer airbrush, chocolade mallen, spuitmondjes, uitstekers en diverse apparaten. Ook voor het bakken van taarten en cupcakes vindt u bij ons de benodigde producten tussen de diverse bakgereedschappen. Kortom: alles voor de bakliefhebber is bij ons te vinden. 


Taarten en cupcakes eenvoudig versieren met behulp van siliconen mallen

Met de siliconen mallen van Taart en Decoratie creëert u decoraties om taarten en andere baksels op uw eigen manier te versieren en te personaliseren. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een huwelijk, verjaardag, geboorte, jubileum of een andere heuglijke gelegenheid. Dankzij de mallen krijgt u keer op keer een gedetailleerd resultaat en bespaart u heel wat tijd bij het maken van de verschillende figuren. Onze siliconen mallen bieden tal van mogelijkheden en geven uw baksels ongetwijfeld een unieke touch.

Zo gebruikt u siliconen mallen

Onze siliconen mallen zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Voordat u begint wast en droogt u de mal eerst. Kies het ingrediënt dat u wilt toepassen, bijvoorbeeld fondant, en druk dit zorgvuldig in de mal. Verwijder daarna de overtollige fondant, zodat de randen goed zichtbaar worden. Draai vervolgens de mal om en haal het figuur er voorzichtig uit. Om de fondant gemakkelijk uit de mal te krijgen kunt u deze vooraf even poederen met maïzena. Tevens helpt het om de siliconen mal vijf minuten in de vriezer te leggen en daarna meteen de fondant of een ander voedingsmiddel dat u gebruikt eruit te halen. Onze siliconen mallen zijn geschikt voor in de oven tot 200 °C en kunnen tevens in de vaatwasser worden geplaatst. Zo ervaart u optimaal gebruiksgemak.

De grootste en leukste taartdecoratie winkel in Ridderkerk

Bij Taart en Decoratie vindt u alle benodigdheden om te bakken. Wij zijn hét adres in Ridderkerk voor taartdecoratie artikelen. Onze winkel is gelegen tussen Rotterdam en Dordrecht. Met een winkeloppervlakte van maar liefst 200 m² zijn wij de grootste in de omgeving. Ons assortiment bevat ruim 5.000 artikelen op het gebied van taartdecoratie en toebehoren, waaronder heel wat verschillende siliconen mallen. Kom langs in de winkel en laat u verrassen door de enorme hoeveelheid artikelen die we aanbieden. Wij heten u van harte welkom en voorzien u graag van een heerlijke kop koffie of een warme thee tijdens uw winkelbezoek.

Siliconen mallen kopen bij Taart en Decoratie

Wilt u ook uw baksels decoreren met mooie versiersels naar wens? Koop dan meteen uw favoriete siliconen mallen aan bij Taart en Decoratie. Wanneer u een bestelling plaatst bij ons ervaart u tal van voordelen: 


  • Producten zijn makkelijk en veilig aan te kopen via onze webshop. 

  • Voor 15:30 besteld is dezelfde dag nog verstuurd.

  • Grote productvoorraad met ruim 6.000 artikelen en daardoor een snelle levering.

  • Boven de € 75,00 worden bestellingen gratis geleverd in Nederland. 

Vragen? Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen over onze siliconen mallen? Taart en Decoratie staat voor u klaar. Neem telefonisch contact op met ons via het nummer 0180 72 34 55 of stuur een mailtje naar webshop@taartendecoratie.nl. Wij helpen u vervolgens zo snel mogelijk verder. Op werkdagen beantwoorden wij uw bericht binnen de 24 uur.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie