Modelleer & Gum Paste


Taart en Decoratie: Modelleer en gum paste 


Bent u dol op het maken van taarten en andere baksels? Neemt u dan snel een kijkje in de webshop van Taart en Decoratie! Wij hebben namelijk alles op het gebied van bakartikelen te koop. Bakgereedschap, decoratie, modelleer en gum paste: we hebben het allemaal in ons grote assortiment verkrijgbaar. Met onze modelleer en gum paste producten kunt u de mooiste decoratie op taarten en andere lekkernijen maken. Tot ziens in de webshop van Taart en Decoratie! 


Assortiment modelleer paste 

Bij Taart en Decoratie hebben we een groot assortiment modelleer paste te koop. Dit product, ook wel modelleer fondant genoemd, kunt u inzetten bij het maken van figuren, taarttoppers, ruches, strikken en nog veel meer. Onze modelleer paste is van de hoogste kwaliteit. Het is stevig en kleeft niet. Hierdoor is het hét ideale product om te gebruiken wanneer u decoratie wilt maken voor op taarten, cupcakes of andere lekkernijen. We hebben een groot assortiment modelleer paste in diverse kleuren in onze webshop staan. 


Assortiment gum paste

Naast modelleer paste hebben we ook gum paste in de webshop van Taart en Decoratie verkrijgbaar. Gum paste wordt ook wel modelling paste of flower paste genoemd. Met dit product kun je namelijk de mooiste bloemen en andere fijne decoratie maken. Deze gum paste kan flinterdun worden uitgerold en dat allemaal zonder te breken. Op deze manier kunt u de mooiste decoratie maken voor op uw taart of cupcakes. Ook de gum paste hebben we in veel verschillende kleuren in onze webshop te koop. Neemt u daarom snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment! 


Populaire kleuren modelleer en gum paste 

In onze Taart en Decoratie webshop hebben we veel verschillende modelleer en gum paste in veel verschillende kleuren te koop. Zo hebben we kleuren modelleer en gum paste als wit, rood, roze, blauw, groen, geel en nog veel meer! Hieronder lees je alles over de drie populairste kleuren en waarvoor je ze kunt inzetten. Met de kleur rood kun je de mooiste rozen maken om in te zetten als decoratie. Liever roze rozen? Ook dat kan! Met roze kun je ook alle kanten op. Met een populaire kleur zoals groen kun je o.a. decoratie uit de natuur of stoere dinosaurussen maken. Het kan allemaal!


Contact Taart en Decoratie

Heeft u vragen over modelleer en gum paste producten die te koop zijn in onze webshop? Of heeft u advies nodig over een van onze andere producten? U kunt altijd contact opnemen. U kunt het contactformulier invullen in de webshop, een e-mail sturen naar webshop@taartendecoratie.nl of bellen naar 0180-723455. Wij helpen u graag.


 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie