BrandNewCake Vloeibare Airbrush Kleurstof Groen -60ml-

BrandNewCake Vloeibare Airbrush Kleurstof Groen -60ml-

€ 3,49
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

Brand New Cake heeft een ruim aanbod Airbrush kleurstoffen. Met een airbrush set en met levensmiddelen airbrush kleurstof kun je op een eenvoudige manier taarten en andere creaties decoreren. Ze hebben wisselende kleuren, zoals: goud- en zilverparelmoer, wit, zwart, rood, groen, roze, bruin, geel en blauw.

Gebruiksaanwijzing: Gebruiksaanwijzing: Spray de kleur met een airbrush totdat de gewenste kleurschakering is verkregen.
Na gebruik is het belangrijk om je airbrush goed schoon te maken, gebruik hiervoor de speciale Airbrush Cleaner van Brand New Cake. Als de kleurstof wat te dik is kun je er eventueel wat Ethanol Alcohol (rejuvenator) aan toevoegen. 

Bewaren: Goed afgesloten in originele verpakking, in een koele omgeving, buiten bereik van direct zonlicht of warmtebron.

Ingrediënten: Water, kleurstoffen: E102*, E133, E110* aroma, pH-stabilisator: E330, conserveermiddel: E202. *E102, E110 kan de activiteit en oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Glutenvrij. 

Inhoud: 60 ml
Kleur: Groen
Glutenvrij

Kleur
Groen
In Set
Nee
Soort Kleurstof
Airbrush Kleurstof
105476

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie