FunCakes Gel Diamanten Roze -20st-
FunCakes Gel Diamanten Roze -20st-
FunCakes Gel Diamanten Roze -20st-
FunCakes Gel Diamanten Roze -20st-

FunCakes Gel Diamanten Roze -20st-

€ 2,98
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

Diamonds are a girl's best friend! Met de eetbare Jelly Diamonds van FunCakes til je je taarten naar een heel nieuw level. Want wie houdt er niet van een beetje glitter en glamour op z'n tijd? Prachtige eetbare diamanten voor het versieren van cupcakes, taarten en meer. Perfect om bijvoorbeeld feest- of bruidstaarten mee te versieren.

Gebruik ze als decoratie op taarten, cupcakes, macarons of koekjes! Perfect voor bruidstaarten, maar ook leuk op kerst- en wintertaarten of verjaardagstaarten voor jonge meiden. De Jelly Diamonds zijn ongeveer 10 mm groot, verkrijgbaar in een doorzichtige, roze, blauwe en gouden variant en verpakt per 20. 

Tip! Vries de diamanten in voor gebruik, dan komen ze makkelijker los van de verpakking.

Afmeting: ca. 10 mm.
Inhoud: 20 stuks.

Verkrijgbaar in doorzichtig roze, blauw en goud.
Koel en droog bewaren, max. 50°C. Niet langdurig blootstellen aan zonlicht.
Ingrediënten: water, bevochtigingsmiddel: E422, glucosestroop, gelatine (varkensvlees), voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202, kleurstof: E122.

Kan sporen bevatten van: soja, melk, zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2.

Dit product is: Kosher gecertificeerd. 

Kleur
Roze
Soort Decoratie
Overige Decoratie
110457

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie