FunCakes Eetbare Velvet Spray Groen -100ml-
FunCakes Eetbare Velvet Spray Groen -100ml-
FunCakes Eetbare Velvet Spray Groen -100ml-
FunCakes Eetbare Velvet Spray Groen -100ml-

FunCakes Eetbare Velvet Spray Groen -100ml-

€ 8,95
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

Met de FunCakes velvet spray green kun je je taarten voorzien van een prachtig groen velvet effect! Maar met deze spray van FunCakes kun je daarnaast ook velvet effecten creëren op ijs, mousses en meer.

Voor een prachtig velvet effect op taarten en meer.
Maximale gebruiksdosis: 4 g/kg.
Alleen voor professioneel gebruik.
Kosher gecertificeerd, Halal gecertificeerd, geschikt voor vegetariërs, geschikt voor veganisten.
Inhoud: 100 ml.
Gebruiksaanwijzing: Voor gebruik de spuitbus minimaal 2 uur op kamertemperatuur (20-25°C) bewaren. Goed schudden en warm de spuitbus op in warm water (25-35°C). Spuit een laag op een bevroren oppervlak met een afstand van 20-25 cm. Laat het gerecht tenminste 4 uur rusten voor consumptie. Na gebruik de spuitbus omkeren en paar seconden spuiten om te reinigen. Reinig de spuitmond als deze niet meer gelijkmatig spuit, met warm water.

Ingrediënten: cacaoboter, kleurstof: E170, E102, E133, drijfgas: E943a, E943b, E944.

E102: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden.

Kan sporen bevatten van: soja, melk, zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2.

Dit product is: Kosher gecertificeerd, Halal gecertificeerd, geschikt voor vegetariërs, geschikt voor veganisten.

Gevaar: zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. 

Kleur
Groen
Soort
Spray
Spray
106107

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie