Colour Mill Chocolade Kleurstof Yellow -20ml-
Met de Colour Mill Oil Blend voeg je een prachtige kleur toe aan je taart en gebak. De Colour Mill Oil Blend zorgt ervoor dat de kleurstof zich perfect vermengt met vetrijke ingredienten, ook door suiker, eieren en boter. Alle ingredienten op waterbasis zijn verwijderd en vervangen door bak- & taartvriendelijke oliën; deze oliën laten zich veel beter mengen dan gels op waterbasis (omdat we weten dat olie zich niet goed laat mengen met water).
Door de unieke samenstelling gaan de Colour Mill Oil Blends goed samen met de vetten en oliën in het deeg, dit resulteert in opvallend levendige, rijke, consistente kleuren die niet vervagen. De olie werkt opvallend goed in botercrème, zwitserse meringue, chocolade, cakebeslag, ganache en suikerpasta. Het werkt ook goed in flower pastes, gumpastes, modelling pastes, marsepein, cake mixen, deeg, frostings, vullingen, isomalt, piping gel, cake lace mixes eetbaar kant en meer.
Met de Colour Mill Oil Blend geef je prachtige kleuren aan taart en gebak en doordat je veel minder nodig hebt is het ook zuiniger in gebruik. Door de hoge concentratie heb je veel minder nodig dan je normaal gebruikt voor een veel mooier en kleurrijker resultaat. Je hebt slechts een klein druppeltje nodig voor de gewenste kleur.
Het flesje heeft een handige knijpdop voor meer nauwkeurigheid. Colour Mill kan met alcohol worden verdund tot een eetbare verf. Door de olie kan het drogen langer duren dan gemiddeld.
Kleurstof op 100% oliebasis
Levendige kleuren
UV & fade-resistant formula
Long lasting
Geproduceerd met een speciaal micro-milling proces voor een korrel- en streeploze kleur.
100% allergeen vrij - Halal - Kosher - Vegan (excl babypink, raspberry, rose) - Geen toegevoegde suiker.
Maximum dosage: 4,54 g/kg
Gebruik: Goed schudden voor gebruik. Voeg kleine beetjes kleurstof tegelijk toe, de kleuren ontwikkelen nog door.
Bewaaradvies: koele, droge & donkere plaats, vermijd direct zonlicht.
Inhoud: 20ml.
Ingrediënten: Glycerol (E422), Canola-olie, kleurstof (E102*) en emulgatoren (E322, E433)