CakeDeco Stencil Wijnrank

CakeDeco Stencil Wijnrank

€ 8,95
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

Dit stencil is ideaal voor het decoreren van taarten, cupcakes, koekjes en meer! 

Gebruik het stencil met royal icing, cookie icing, suikerbakkerspoeder, buttercream, gesmolten chocolade, cacao poeder, lustre dusts, metallic verf of voedsel kleurstof om indrukwekkende decoratieve effecten te creëren. Houd de stencil in de juiste positie, verspreid, strooi of spons het materiaal over het stencil om het ontwerp aan te brengen op cupcakes, koekjes, taarten en nog veel meer.

Afmeting stencil: 35 x 15,9 cm. Afmeting design: 32,6 x 13,5 cm.

Afspoelen voor gebruik. Gemaakt van materiaal dat is goedgekeurd voor contact met levensmiddelen.

Gebruik met icing, botercréme of chocolade: Leg het stencil op de gewenste plaats en vul het stencil met een spatel of schraper. Zorg ervoor dat het een glad geheel is om een mooie vloeiende en strakke afbeelding te krijgen. Haal vervolgens het stencil voorzichtig los. Indien de afbeelding uit diverse kleuren moet bestaan kun u deze met een kwast tamponeren, indien u een strak en glad resultaat wenst kunt u dit vervolgens met een spatel of schraper glad strijken.

Gebruik met kleurpoeder, glitter of (gekleurde) suiker: Leg het stencil op de gewenste plaats en breng de kleurpoeder voorzichtig met een kwast aan. Eventueel kunnen er enkele druppels alcohol aan de poeder toegevoegd worden of er verf van te maken, dit vergemakkelijkt het opbrengen. Bij gebruik van glitter of (gekleurde) suiker dient de ondergrond licht vochtig gemaakt te worden. Verwijder vervolgens voorzichtig het stencil. 

 

Soort Gereedschap
Stencils
105925

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie