CakeDeco Siliconen Mal Bloemen Medallions

CakeDeco Siliconen Mal Bloemen Medallions

€ 7,95
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

Prachtige Silicon Mold Roses van CakeDeco. Het fijn gedetailleerde ontwerp van de mould zorgt ervoor dat je iedere keer weer een perfect resultaat hebt.

De mould is gemakkelijk in gebruik en kan gebruikt worden met fondant, flower paste, modelleer pasta, marsepein, chocolade, snoep of gekookte suiker. Daarnaast is de mould ook geschikt voor knutsel projecten, je kunt hem namelijk gebruiken met koud porselein, zout deeg, klei en embossing poeder. We raden aan om de mould of voor voedsel projecten of voor knutsel projecten te gebruiken, niet beiden.

Hoe te gebruiken: druk de fondant in de mal en verwijder overtollige fondant zodat de randen zichtbaar worden. Draai de mal om en haal het figuur er voorzichtig uit. Indien nodig de mal vooraf poederen met maïzena om de fondant gemakkelijk uit de mal te krijgen. *Tip: duw de fondant goed in de mal en leg deze daarna voor 5 minuten in de vriezer. Direct daarna de fondant uit de mal duwen.

Voor gebruik de mal wassen en drogen. De mould is geschikt voor de oven (tot 200°C/392°F) en geschikt voor de vaatwasser.

De mallen van CakeDeco zijn gemaakt van voedselveilige siliconen.  

Formaat mal: 7,5 x 7,5 cm.
Formaat bloemen: 1,5 (2x) - 2,5 x 3 - 3,5 (2x) cm.

105856

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie