BrandNewCake Metallic Spray Goud -50ml-
BrandNewCake Metallic Spray Goud -50ml-
BrandNewCake Metallic Spray Goud -50ml-
BrandNewCake Metallic Spray Goud -50ml-

BrandNewCake Metallic Spray Goud -50ml-

€ 5,95
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

Met de Brand New Cake Kleurspray Metallic Goud 50ml geef je al jouw bakcreaties een prachtige metallic gouden kleur. Deze kleurspray geeft namelijk een super mooi metallic effect. Bovendien is deze spray geschikt voor gebruik op bijna alle ondergronden, zoals: chocolade, candy melts) botercrème, slagroom, marsepein, rolfondant, suikerwerk en nog veel meer!

Gebruiksaanwijzing:
1. Schud de bus altijd goed voor gebruik.
2. Houd een spuitafstand van 15 tot 20 cm aan en spuit een dunne, gelijkmatige laag op het product.
3. Wanneer het product is opgedroogd, kun je eventueel een volgende laag aanbrengen.
4. Houd de spray na gebruik goed op de kop en spray er zodoende een paar keer mee. Door dit te doen, voorkom je dat de spray verstopt raakt.

Doordat deze kleurspray op allerlei verschillende ondergronden te gebruiken is, is het een ontzettend veelzijdig product. Geef met deze spray bijvoorbeeld jouw fondanttaart een gave metallic gouden look. Je kunt er ook voor kiezen om juist de decoraties voor op de taart (zoals fondantfiguren en suikerwerken) te voorzien van een metallic kleur. Vervolgens kun je met de decoraties jouw bakcreaties ontzettend mooi versieren. Zo'n gouden decoratie geeft een bakcreatie dat beetje extra oftewel de finishing touch. Kortom: je kunt zoveel kanten op met deze spray dat hij eigenlijk niet in jouw collectie mag ontbreken.


Ingrediënten: drijfgas: E943a, E944, E943b, draagstof: ethanolaroma, plantaardige olie, E555, kleurstoffen: E172, E100, antioxidant: E392..

Inhoud: 50 ml
Kleur: metalic goud

Bewaren
Houder onder druk. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Niet roken. Buiten het bereik van kinderen houden.

Waarschuwing: Zeer brandbaar. 

Kleur
Goud
Soort
Spray
Spray
105530

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie