FunCakes Deco Melts Licht Blauw -250gr-
FunCakes Deco Melts Licht Blauw -250gr-
FunCakes Deco Melts Licht Blauw -250gr-
FunCakes Deco Melts Licht Blauw -250gr-
FunCakes Deco Melts Licht Blauw -250gr-
FunCakes Deco Melts Licht Blauw -250gr-

FunCakes Deco Melts Licht Blauw -250gr-

€ 4,39
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

Ontdek de vele decoratiemogelijkheden met de FunCakes Deco Melts Light Blue! Eén van FunCakes meest veelzijdige producten. Smelt en giet ze in elke gewenste vorm. Dit smeltsnoep is net zo populair bij doorgewinterde thuisbakkers als bij hun kleine bakhulpjes. Maak er driptaarten en cupcakedecoraties mee, maar ze zijn ook te gebruiken voor lolly’s en snoepjes. Als u zoveel plezier heeft met decoreren en de melts worden een beetje hard, geen zorgen, gewoon opnieuw smelten! De FunCakes Deco Melts zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren. De Deco Melts zijn geen echte chocolade, maar ze smaken wel als romige, witte chocolade. Vanwege temperatuurverschillen kunnen de Deco Melts tijdens het transport en in de opslag smelten. Ze kunnen nog steeds gebruikt worden, maar kunnen wellicht niet arriveren in de oorspronkelijke vorm. Volg de normale instructies op de verpakking voor het verwerken van de Deco Melts.

Dip, drip, drizzle & decorate met de FunCakes Deco Melts! De Deco Melts smaken naar romige witte chocolade.
Smelt de Deco Melts kort in de magnetron of au bain-marie en giet in elke gewenste vorm.
Perfect voor het maken van snoep, lolly's en driptaarten. Of dip cupcakes en koekjes in de melts!
Inhoud: 250 gram.
Bereidingswijze: Smelten in de magnetron of au-bain marie. Voor magnetron: Smelt op max. 500W in een kom. Roer elke 15-20 seconden de melts goed door. Stop met verwarmen zodra de melts bijna volledig gesmolten zijn (kleine stukjes nog zichtbaar). Blijf roeren totdat de melts volledig glad gesmolten zijn en verwerk naar wens. Laat uitharden in de koelkast (10-15 min.). Voeg voor een dunner resultaat een paar druppels plantaardige olie toe.

Ingrediënten: suiker, gehydrogeneerd plantaardige vet (palmpit), melkpoeder (mager), emulgator: E492, E322 (zonnebloem), kleurstof: E133. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: noten. Dit product is Halal gecertificeerd.

Bewaaradvies: droog en donker bewaren, 16°C-22°C. 

Soort
Melts
Kleur
Blauw
Gewicht
250 t/m 499 gram
103404

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie