Tasty Me Mix voor Topping Créme Licht Roze -200gr-

Tasty Me Mix voor Topping Créme Licht Roze -200gr-

€ 3,95
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

Met deze lang houdbare mix heb je altijd een heerlijk en snel alternatief voor geklopte slagroom met suiker en vanillesmaak in huis.

Super makkelijk te maken crème die langere tijd buiten de koelkast kan blijven staan dan reguliere slagroom.
Meng hem met een van onze smaakstoffen of probeer ook eens een lekker likeurtje zoals Liquor 43. Daarnaast kun je er veel smaken aan toevoegen, zoals chocolade, vers fruit en likeuren. Dit komt doordat Crème Fantastique warmte- en zuurbestendig is.
Crème Fantastique is ideaal voor het vullen, glaceren en decoreren van taarten.  Het laat zich tevens makkelijk verwerken tot een creme suisse. Ook wel Creme Chantilly of enchanted cream genoemd.

Voor het vullen en afsmeren van een taart:

150 gram crème fantastique licht roze
100 gram water
100 gram melk

Je kan ook enkel water of enkel melk gebruiken. Voeg je likeur of smaakstof toe, dit in mindering brengen op het water.

Bereidingswijze: Meng alle ingrediënten op hoge snelheid ca. 3 minuten met een garde tot een stevige volle creme.

Ingrediënten: Suiker, niet-gehydrogeneerde kokosolie, glucosestroop, melkeiwitten, gemodificeerd aardappelzetmeel, verdikkingsmiddelen: E401, E466; emulgator: E471, E472a: Kleurstof: E120. Kan bevatten: eieren, sojabonen en noten. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen.

De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg/20 ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.
Kan sporen bevatten van:
ei, soja, lupine

Vulling of Topping
Topping
Vulling
Gewicht
0 t/m 249 gram
109897

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie