Eetbare Print Wednesday Cupcakes - 6cm

Eetbare Print Wednesday Cupcakes - 6cm

Materiaal
Uitsnijden
€ 6,95
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

12 afbeeldingen van Wednesday op een cupcake formaat van 6cm doorsnede.

Wij printen uw afbeelding standaard op eetbaar fotopapier. Optioneel kunt u kiezen voor een afdruk op een frosting sheet, icing sheet of een dubbeldikke ouwelsheet.

Eetbaar fotopapier:
Eetbaar fotopapier is een wit, stevig maar flexibel papier op zetmeel basis. Dit papier zit qua stevigheid en structuur tussen frosting en ouwel in. De sheets hebben een neutrale smaak met gladde en een ruwe kant. Wij printen uw afbeelding op de gladde kant voor een zo scherp mogelijke afdruk zonder te vlekken.

Frosting sheet (zonder E171):
Frosting sheets zijn dunne en flexibele eetbare sheets op zetmeelbasis, De smaak is licht vanille en heeft een lichtgrijze/transparante kleur. De kwaliteit van de print is minder helder en scherp dan bij het eetbare fotopapier. Het voordeel van frosting sheets is dat ze zeer buigzaam zijn waardoor ze beter geschikt zijn voor het maken van taartranden. Het beste kunt u de sheet op een witte ondergrond gebruiken voor een mooier resultaat.

Icing Sheet:
Icing sheets zijn flexibele sheets op suikerbasis. De sheets hebben een neutrale, zoete smaak en zijn mooi wit van kleur. De print geeft een mooie scherpe afdruk. Omdat het langer duurt voor de inkt droog is moet u rekening houden met maximaal 1 werkdag extra levertijd.
Icing sheets kunnen gebruikt worden om eetbare schildjes te maken. Knip de vellen op maat zolang ze nog flexibel zijn en laat ze vervolgens aan de lucht drogen. Draai ze regelmatig even om totdat ze helemaal uitgehard zijn.

Ouwel:
Ouwel is het bekende eetbare papier en is gemaakt van aardappelzetmeel. Ouwel is hittebestendig en dus geschikt om mee te bakken. De afdruk in minder scherp dan bij een print op eetbaar fotopapier.

Wij printen uw afbeelding op een A4 sheet welke u gemakkelijk kunt uitsnijden of uitknippen. U kunt de sheet met een zeer dun laagje piping gel, eetbare lijm of crisco plakken op marsepein of fondant. Voor gebruik op botercréme of andere vochthoudende producten is het verstandig om de print eerst op fondant te plakken of in te smeren met chocolade. Indien de taart of cupcakes in de koelkast bewaard moet worden kunt u het beste de print pas zo laat mogelijk op de taart te bevestigen,
Om de afbeeldingen rechtop te kunnen zetten moet bij alle materialen extra gumpaste (of fondant versterkt met tylose) achter de print geplakt worden.

Ingrediënten:

Eetbaar fotopapier: Zetmeel, verdikkingsmiddel: E1422, bevochtigingsmiddel: E422, aroma, natuurlijk aroma, emulgator: E322 (soja).
Kan sporen bevatten van: melk, zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2.
Dit product is glutenvrij, suikervrij en geschikt voor veganisten.

Frosting Sheets: Verdikkingsmiddel E1422, E1412; Maltodextrine, bevochtigingsmiddel E422, water, suiker, kleurstof E170, dextrose, stabilisator E460i, E414, E415; Emulgatoren E435, E491, E471; Conserveermiddel E202, Zuurteregelaar E330, Aroma.
Dit product is glutenvrij en geschikt voor veganisten

Icing Sheets: Icing suiker (suiker, glucose siroop), sorbitol, water, gehydrogeerde Palmpitolie, geleermiddel:  Xanthaangom, conserveermiddel: Kaliumsorbaat, stabilisatoren: Johannesbroodpitmeel, Tragant gom, emulgator: Hydroxypropylmethylcellulose.
Dit product is glutenvrij en geschikt voor veganisten.

Ouwel Sheets: aardappelzetmeel, plantaardige olie(palmolie) en water.
Dit product is glutenvrij en geschikt voor veganisten.

Eetbare Inkt:
Rood: Water, bevochtigingsmiddelen E1520, E422; kleurstof E122**, zuurteregelaar E330.
Geel: Water, bevochtigingsmiddelen E1520, E422; kleurstoffen E102**, E122**, zuurteregelaar E330. Blauw: Water, bevochtigingsmiddelen E1520, E422; kleurstof E133, zuurteregelaar E330.
Zwart: Water, bevochtigingsmiddelen E1520, E422; kleurstoffen E151, E110**, E102**, zuurteregelaar E330.

*eetbare inkt is anders van samenstelling dan reguliere, chemische inkt. Hierdoor kunnen de kleuren iets afwijken.
**kan activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden.

109922
8785283006339

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie