Eetbare Print Among Us Figuren met Hoed - 8cm

Eetbare Print Among Us Figuren met Hoed - 8cm

Materiaal
€ 6,95
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

9 figuren van Among Us met hoed. De figuren zijn 8cm hoog.

Wij printen uw afbeelding standaard op eetbaar fotopapier, dit geeft het mooiste resultaat. Optioneel kunt u kiezen voor een afdruk op een frosting sheet, icing sheet of een dubbeldikke ouwelsheet.

Eetbaar fotopapier:
Eetbaar fotopapier is een wit, stevig maar flexibel papier op zetmeel basis. Dit papier lijkt qua stevigheid het meest op ouwel maar heeft een gladdere structuur. De sheets hebben een neutrale smaak met gladde en een ruwe kant. Wij printen uw afbeelding op de gladde kant voor een zo scherp mogelijke afdruk zonder vlekken of strepen. Voor een betere smaak adviseren we de print op fondant of chocolade te plakken.

Frosting sheet (zonder E171):
Frosting sheets zijn dunne en flexibele eetbare sheets op zetmeelbasis, De smaak is licht vanille en heeft een lichtgrijze/transparante kleur. De kwaliteit van de print is minder helder en scherp dan bij het eetbare fotopapier. Het voordeel van frosting sheets is dat ze zeer buigzaam zijn waardoor ze beter geschikt zijn voor het maken van taartranden. Het beste kunt u de sheet op een witte ondergrond gebruiken voor een mooier resultaat. Doordat dit een zachte papiersoort is kunnen er tijdens het doorvoeren in de printer lichte strepen op de afdruk ontstaan.

Icing Sheet:
Icing sheets zijn flexibele sheets op suikerbasis. De sheets hebben een neutrale, zoete smaak en zijn mooi wit van kleur. De print geeft een mooie scherpe afdruk. Omdat het langer duurt voor de inkt droog is moet u rekening houden met maximaal 1 werkdag extra levertijd.
Icing sheets kunnen gebruikt worden om eetbare schildjes te maken. Knip de vellen op maat zolang ze nog flexibel zijn en laat ze vervolgens aan de lucht drogen. Draai ze regelmatig even om totdat ze helemaal uitgehard zijn. Doordat dit een zachte papiersoort is kunnen er tijdens het doorvoeren in de printer lichte strepen op de afdruk ontstaan.

Ouwel:
Ouwel is het bekende eetbare papier en is gemaakt van aardappelzetmeel. Ouwel is hittebestendig en dus geschikt om mee te bakken. De afdruk in minder scherp dan bij een print op eetbaar fotopapier.

Inkt: gedemineraliseerd water, glycerine, alcohol, kleurstoffen:

Rood: E124 (AZO), E122 (AZO)
Geel: E102 (AZO), E124 (AZO), E104 (AZO)
Blauw: E102 (AZO), E124 (AZO), E104 (AZO)
Zwart: E151, E110 (AZO), E104 (AZO), E133

849142
6094051126165

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie