Milieu

Wij vinden het milieu belangrijk. Daarom proberen we altijd zo zuinig mogelijk om te gaan met grondstoffen en zo veel mogelijk te hergebruiken.

Zo verpakken we ruim 80% van onze bestellingen in hergebruikte dozen. Natuurlijk kunnen we mooie nieuwe dozen aanschaffen zodat u het pakket in een mooie strakke doos ontvangt. Maar waarom zouden we? Onze leveranciers bezorgen ons talloze geschikte dozen die wij vervolgens niet af hoeven te voeren. Dit bespaard nieuw karton en een vrachtwagen om de oude dozen op te halen.

Van het opvulmateriaal hergebruiken we zelfs ruim 95%. We krijgen zelf regelmatig opvulpapier en opvulzakjes. In plaats van dit weg te gooien gebruiken we deze weer in uw pakketje. Hierdoor kan het voorkomen dat u meerdere soorten opvulmateriaal in 1 pakket vind. We snijden de doos zo klein mogelijk om weer opvulmateriaal te sparen. Grote, onhandige ruimtes vullen we vaak weer op met lege doosjes.

Ook in de winkel gaan we zuinig met energie om. Zo hebben we al onze lampen vervangen voor milieuvriendelijkere en zuinigere ledverlichting op sensor. Op deze manier voorkomen we dat lampen onnodig branden. Doordat we met onze kleding rekening houden met kouder weer hoeft de verwarming zelden aan. Op deze manier proberen we ons steentje bij te dragen en te besparen op kosten voor energie.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie