FunCakes Choco Drip Geel -180gr-
FunCakes Choco Drip Geel -180gr-
FunCakes Choco Drip Geel -180gr-
FunCakes Choco Drip Geel -180gr-

FunCakes Choco Drip Geel -180gr-

€ 8,69
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

FunCakes Choco Drip Yellow is een heerlijke drip met chocoladesmaak met een prachtig gele kleur. Perfect voor het decoreren van cakes of het aanbrengen van geelkleurige accenten aan jouw decoraties.

Met de handige spuitfles kun je gemakkelijk de drip aanbrengen op je taart! Geen spuitzak meer nodig!
Kleur: geel.
Kosher gecertificeerd, Halal gecertificeerd.
Inhoud: 180 g.
Bereidingswijze: Verwijder de dop en de seal volledig. Smelt 15-20 sec. in de magnetron op max. 800W, bevestig dop en schud goed. Herhaal tot dat de drip volledig is gesmolten. Reinig de dop na gebruik met warm water. Kan na gebruik opnieuw verwarmd worden.

Ingrediënten: suiker, plantaardig vet (palm, palmpit), kleurstof: E170, cacaoboter, verdikkingsmiddel: E1422, emulgator: E322 (soja), kleurstof: E104, aroma, conserveermiddel: E306, kleurstof: E102.

Voor allergenen, zie de ingrediënten. E104, E102: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden.

Kan sporen bevatten van: melk, zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2.

Dit product is: Kosher gecertificeerd, Halal gecertificeerd.

Houd er rekening mee dat het uiterlijk van de Choco Drip in de verpakking wellicht anders kan tonen, vanwege witte en/of cirkelvormige markeringen op de cacaochocolade. Dit is beter bekend als cacaoboterbloei of 'vet bloei'. Deze "bloei" wordt veroorzaakt tijdens het productieproces wanneer de kleuring wordt afgekoeld of getemperd waardoor ongelijke kristallen worden gevormd. Als je de Choco Drip opnieuw smelt, zullen de vlekken verdwijnen en zal het werken en smaken zoals verwacht. 

Soort
Drip
Kleur
Geel
Gewicht
0 t/m 249 gram
102285

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie