Cake Masters Complete Mix voor Stracciatella Cake -500gr-
Cake Masters Complete Mix voor Stracciatella Cake -500gr-
  • Nieuw
Cake Masters Complete Mix voor Stracciatella Cake -500gr-
Cake Masters Complete Mix voor Stracciatella Cake -500gr-

Cake Masters Complete Mix voor Stracciatella Cake -500gr-

€ 5,25
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

De populaire klassieker in een cakevorm betovert met zijn heerlijke smaak, de vele delicate chocoladestukjes en een smelt-in-de-mond chocoladeglazuur. Extra chocolade kenmerkt deze Stracciatella cake. De eenvoudige bereiding betovert zelfs spontane gasten in slechts een paar stappen. e perfecte traktatie.

Inhoud van de verpakking: 375 g bakmix, 75 g chocoglazuur, 50 g chocoladevlokken)

Bereiding:

Verder heb je nodig: 150 g zachte boter of margarine, 150 g heel ei (ca. 3 eieren maat M), 60 ml melk (1,5% vet); voor het glazuur: 50 ml room (optioneel)

Verwarm de oven voor op 170 °C boven-/onderwarmte. Doe de cake mix, eieren, boter of margarine en melk in een mengkom en meng met een handmixer of keukenmachine, eerst kort op lage snelheid en dan op de hoogste snelheid gedurende 3 minuten tot het romig is. Voeg de chocoladevlokken toe en spatel erdoor. Verdeel het mengsel in een ingevette en met bloem bestoven cakevorm (ca. 25 cm) en plaats in de oven. Snijd na 15 min. baktijd de cake 1 cm diep in de lengte door en bak dan ca. 40 min. verder. 

Laat de cake volledig afkoelen voordat je het glazuur aanbrengt. Voor een knapperig glazuur, leg je de zak ca. 10 min. in kokend heet water. Snijd vervolgens de zak open en smeer het vloeibare glazuur met een mes over de taart. Voor een zachte chocolade glazuur die niet breekt bij het snijden, breng de room aan de kook, haal de pan van het vuur en los het glazuur erin op. Laat het ongeveer 1 uur afkoelen en smeer het vervolgens over de taart. 

Ingrediënten:
bakmix: TARWEBLOEM, suiker, zetmeel, bakpoeder (zure difosfaten, rijsmiddel natriumbicarbonaat), emulgatoren (E 475 (polyglycerolesters van vetzuren), E 471 (mono- en diglyceriden van vetzuren)) zout, aroma.cacaobevattende vetglazuur (15%): suiker, plantaardige vetten (palm, kokos, shea), magere cacaopoeder (20%), LACTOSE, emulgator lecithinen. chocoladevlokken (10%): suiker, cacaomassa, magere cacaopoeder, emulgator lecithinen, glansmiddelen (schellak, arabische gom).

Kan sporen bevatten van EI, MELKEIWIT, SOJA en NOTEN. 

Soort Mix
Cakemix
Gewicht
250 t/m 499 gram
178714

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie