BrandNewCake Mix voor Vegan Chocolade Muffins -500gr-
Heerlijke chocolademuffins, wie is er nou niet gek op?! Met deze Brand New Cake Vegan Chocolade Muffin-mix maak je heerlijke American Style muffins en dan ook nog eens VEGAN. Laat een heerlijke chocoladegeur uit je komen komen door simpelweg te bakken met deze mix.
Deze VEGAN Chocolade Muffin-mix is kant-en-klaar en direct te gebruiken!
Met deze Brand New Cake VEGAN Chocolade Muffin-mix maak je in een handomdraai de lekkerste muffins! De mix is kant-en-klaar en je hoeft er alleen maar plantaardige olie en water aan toe te voegen. Als je de muffins in de oven plaats kun je ze na het bakken nog eventueel decoreren met een heerlijke laagje chocolade of VEGAN botercrème. Wil je weten hoe dat moet? Op onze blog staat een recept voor VEGAN botercrème.
Benodigdheden voor circa 12 muffins
500 gram chocolade muffin mix, 150 milliliter plantaardige olie, 250 milliliter / gram water.
Werkwijze voor de Brand New Cake VEGAN Chocolade Muffinmix
Verwarm de oven 10 minuten voor op 160°C (heteluchtoven 145°C).
Vegan chocolade muffin mix, olie en water in een beslagkom tot een glad beslag mengen (niet met de mixer en geen lucht inkloppen).
Schep met twee lepels het beslag in een goed ingevette muffin vorm (80/100gr. per muffin).
Bak de muffins in het midden van de oven tussen de 35 en 40 minuten gaar.
Prik tegen het einde van de baktijd met een satéprikker in een muffin. Komt de satéprikker er schoon uit, dan zijn de muffins gaar.
Variatie: Meng 40 gr VEGAN chocolade door het beslag. Verleng in dit geval de baktijd met 5 min.
Ingrediënten
Tarwebloem, suiker, tarwegluten, magere cacaopoeder, rijstzetmeel, dextrose, tarwezetmeel, plantaardige olie (zonnebloem), rijsmiddelen (dinatriumdifosfaat, natriumbicarbonaat), natuurlijk aroma, emulgator E481, zout, verdikkingsmiddel (xanthaangom)
Allergenen: zie de ingrediënten.
Bewaaradvies: droog en koel bewaren.