- Nieuw
BrandNewCake Mix voor Biscuit -10kg-
Biscuit DeLuxe
Brand New Cake Biscuit-mix 10kg.
Maak de lekkerste taarten bodems met de biscuitmix van Brand New Cake. Het enige wat je nog dient toe te voegen, zijn slechts eieren en water. Met deze kapselmix kun je 3 taarten van circa Ø 24-26 cm of 20x20 cm maken. Een biscuit vormt de basis voor veel heerlijke taarten. Je kunt de bodem ook in lagen gebruiken, waar je room of jam tussen aanbrengt. Zo kun je de taart net zo maken als je zelf wilt, met het biscuitdeeg als basis.
Deze biscuitmix is kant-en-klaar en direct te gebruiken!
Met de biscuitmix maak je in een handomdraai het deeg voor een biscuitbodem. De mix is kant-en-klaar, je hoeft er alleen water en eieren aan toe te voegen. Vervolgens kan de biscuitbodem in de oven. Afhankelijk van de soort taart die je wilt gaan maken, breng je vooraf of juist achteraf de vulling aan. Als de taart gevuld in de oven gaat, moet deze soms wat langer in de oven om ook de vulling goed gaar te laten worden. De biscuitmix is bij uitstek geschikt voor zoete taarten met een roomvulling of met fruit. Je kunt hier eindeloos mee variëren.
Recept (voor een biscuit van Ø 24-26 of 20 x 20 cm
330 gram BrandNewCake Biscuit-mix 1kg, 250 gram ei, 35 ml water.
Werkwijze
1.Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C).
2. Meng de ingrediënten.
3. Klop het beslag 7-8 minuten op de hoogste snelheid
4. Mix vervolgens nog 2-3 minuten op lage snelheid na.
5. Vul een ingevette bakvorm met het beslag en bak de taart in 30-35 min gaar.
Specificaties
Inhoud: 10 kg
Bewaaradvies: droog en koel bewaren.
Ingrediënten: Suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, emulgatoren E472b, E477, rijsmiddelen: E500, E341, E450, E336, E575, gedroogde glucosestroop, magere melkpoeder, zout, verdikkingsmiddel: E415
Allergenen Melk en tarwe. Kan sporen van glutenbevattende granen, ei, soja, melk en lupine bevatten
Je bent misschien ook geïnteresseerd in