Tasty Me Mix voor Biscuit -1kg- (Zeelandia)

Tasty Me Mix voor Biscuit -1kg- (Zeelandia)

€ 6,49
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

De lekkerste basis voor je taart, biscuitmix van Tasty Me.

Zeelandia grondstof (voorheen verpakt als bakmix voor moscovisch biscuit in de bekende bruine zakken)

Varieer ook eens door een smaakstof aan de biscuit toe te voegen.

Inhoud:1kg = 3 biscuits

Benodigdheden voor een ronde taart van 25 cm: 330 g mix voor Biscuit, 250 g  ei (= 5 eieren maat M), 33 ml water, mixer, bakvorm, beetje boter om bakvorm in te vetten.            Bereidingswijze: Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn en verwarm de oven voor op 180 °C (heteluchtoven 160 °C). Meng alle ingrediënten met een mixer ca. 7 minuten op de hoogste snelheid door elkaar. Mix nog 2-3 minuten op lage snelheid na (zodat eventuele luchtbellen in het beslag verdwijnen). Beboter de bakvorm en vul deze (1/2 tot 2/3 vol) met het beslag en bak de taart in ca. 35-40 minuten gaar. Let op: de oven tussentijds niet openen. De taart is gaar als hij veerkrachtig aanvoelt. Direct na het bakken uit het bakblik halen en even laten uitdampen op een rooster. Let op: de oven tussendoor niet openen.

Ingrediënten:   suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, rijsmiddelen: E450, E500; emulgatoren: E472b, E477; glucosestroop, magere melkpoeder.

Kan sporen bevatten van: rogge, gerst, haver, spelt, ei, soja, sesam, lupine.

Soort Mix
Taartmix
Gewicht
1000+ gram
100942

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie