Over ons

In 2005 raakte ik (Petra) besmet met het taartenvirus. Zoals zovelen begonnen met taarten voor mijn eigen (toen nog kleine) kinderen. In die tijd was het taartdecoreren nog redelijk onbekend in Nederland. Ik merkte dat het lastig was om goede producten te krijgen en besloot om zelf een webshop te starten in taartbenodigdheden. Taart en Decoratie was geboren en ging officeel op 1 januari 2008 van start.

De eerste maanden deed ik de webshop naast mijn baan als winkelmedewerker in een fotowinkel.

Dit was al snel niet meer te combineren en 7 maanden na de start van Taart en Decoratie heb ik mijn vaste baan opgezegd. Ondertussen groeide de webshop maar door en was dit nog onmogelijk vanuit huis te doen. Zo kwam onze eerste winkel in zicht. In februari 2009 opende de winkel aan de Genestetstraat in Ridderkerk. Maar ook hier stopte de groei niet! Er werd een garage achter de winkel erbij gehuurd om alle artikelen te kunnen herbergen. Daarna werd nóg een garage gehuurd. Ook dat ging al snel niet meer en zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Dat het een fysieke winkel moest blijven dat was wel duidelijk. Verkopen zit in mijn bloed en ik zou me geen ander werk kunnen voorstellen!En toen kwam het moment dat de winkel toch écht te klein werd! De zoektocht naar een nieuwe winkel begon. In Slikkerveer -de wijk waarin ik opgroeide- stond een oude supermarkt te huur. Een grote ruimte maar ook grote kansen! We besloten het erop te wagen. De winkel werd verbouwd met een mooie nieuwe pui. Het inrichten was nog een hele klus maar in oktober 2011 konden we eindelijk open op deze nieuwe plek. Uiteraard is het hier ook alweer te klein maar de fijne plek en het gratis parkeren voor de deur maakt veel goed.

Tot nu toe lukt het altijd weer om alle nieuwe producten een plekje te geven. Op dit moment telt ons assortiment maar liefst 5000+ artikelen. Ik ben altijd op zoek naar leuke en interessante producten om toe te voegen aan het assortiment. Zo blijft het assortiment altijd fris en actueel.

Met ons team werken we er elke dag hard aan om u een prettige winkelervaring te geven. Is het voor advies of voor het maken van een eetbare print, wij staan voor u klaar en zien u graag in onze winkel!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie