Chefmaster Kleurstof Gel Sienna -22gr-

Chefmaster Kleurstof Gel Sienna -22gr-

Super Red
€ 3,95
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

Chefmaster Liqua Gel Sienna is een geconcentreerde kleurstof van een uistekende kwaliteit. Door de knijpflesjes is de kleurstof zeer handig in gebruik. Uitermate geschikt voor het kleuren van verwijderbare decoratie van marsepein, fondant, icing en botercréme.

Knijp een kleine hoeveelheid kleurstof op de marsepein of fondant en kneed dit goed door. Als de kleur donkerder moet worden neemt u nog een beetje kleurstof, net zolang tot dat u de goede kleur heeft bereikt. De kleuren zijn uitstekend met elkaar te mengen om precies de juiste kleur te kunnen krijgen.

Ingrediënten: Water, fructoserijke glucosestroop, glycerine, suiker, kleurstof E110, E127*, E133, gemodificeerd voedselzetmeel, natriumbenzoaat en kaliumsorbaat (conserveringsmiddelen), carrageengom, xanthaangom , Citroenzuur.
Allergenen: Glutenvrij, Vegan, Kosher gecertificeerd. 

*E127 is een door de FDA goedgekeurde kleurstof voor gebruik in de verenigde staten. In de Eurpese Unie wordt deze goedkeuring niet ondersteunt. Wij adviseren u om deze specifieke kleur uitsluitend te gebruiken voor verwijderbare decoratie. 

Inhoud: 20ml. 

Kleur
Beige
In Set
Nee
Soort Kleurstof
Gel/Pasta Kleurstof
100284

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie