Chefmaster Kleurstof Gel Deep Pink -22gr- //

Chefmaster Kleurstof Gel Deep Pink -22gr-

Super Red
Niet op voorraad
€ 3,95
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

Chefmaster Liqua Gel Deep Pink is een geconcentreerde kleurstof van een uistekende kwaliteit. Door de knijpflesjes is de kleurstof zeer handig in gebruik. Uitermate geschikt voor het kleuren van verwijderbare decoratie van marsepein, fondant, icing en botercréme.

Knijp een kleine hoeveelheid kleurstof op de marsepein of fondant en kneed dit goed door. Als de kleur donkerder moet worden neemt u nog een beetje kleurstof, net zolang tot dat u de goede kleur heeft bereikt. De kleuren zijn uitstekend met elkaar te mengen om precies de juiste kleur te kunnen krijgen.

Ingrediënten: Water, fructoserijke glucosestroop, glycerine, kleurstof E127*, E129, E102, E133, suiker, gemodificeerd voedselzetmeel, natriumbenzoaat en kaliumsorbaat (conserveringsmiddelen), carrageen gom, xanthaangom , Citroenzuur.
Allergenen: Glutenvrij, Vegan, Kosher gecertificeerd.

*E127 is een door de FDA goedgekeurde kleurstof voor gebruik in de verenigde staten. In de Eurpese Unie wordt deze goedkeuring niet ondersteunt. Wij adviseren u om deze specifieke kleur uitsluitend te gebruiken voor verwijderbare decoratie. 

Inhoud: 20ml. 

Kleur
Roze
In Set
Nee
Soort Kleurstof
Gel/Pasta Kleurstof
100250

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie