• Nieuw
Tasty Me Eetbare Kleurstof Pasta Rood -30gr-

Tasty Me Eetbare Kleurstof Pasta Rood -30gr-

€ 2,19
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

Geconcentreerde gelkleur blauw voor voeding. Geef je fondant, marsepein, gum paste, modelling paste en meer een prachtige kleur met deze geconcentreerde voedselkleurstof gel. De kleurgel is ook perfect voor het kleuren van crèmes, zoals botercrème en crème Fantastique of een instant cream. Geef ook je beslag en basis deeg een schitterende kleur met deze kleurgel hij is namelijk geschikt om mee te bakken tot temperaturen tot 200°C.

Hoe te gebruiken: haal een beetje kleurpasta uit het potje bijv. m.b.v. een cocktailprikker. Meng het product direct in het te kleuren product. MAXIMALE DOSERING: 3g per kg product (REG.EU.1333/2008). Slik niet zoals het is. Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaar koel en droog.

Inhoud: 30g

Ingrediënten: Ingrediënten: water, glucosestroop, suiker, agar, glycerine, kaliumsorbaat, citroenzuur, kleurstof E129*-*E129 kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. 

Kleur
Rood
In Set
Nee
Soort Kleurstof
Gel/Pasta Kleurstof
110071

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie