Super Streusel SuperLustreDust Yellow -10gr-
Super Streusel SuperLustreDust Yellow -10gr-
  • Nieuw
Super Streusel SuperLustreDust Yellow -10gr-
Super Streusel SuperLustreDust Yellow -10gr-

Super Streusel SuperLustreDust Yellow -10gr-

€ 7,99
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

Dit is het poeder dat jouw wereld doet glinsteren! Ons eetbare superglitterpoeder is de mega alleskunner die alle taarten, cupcakes, koekjes en drankjes de finishing touch van glitter geeft die ze verdienen - is er iets leukers? :)

Onze Super Glitter Poeder is 100% eetbaar, heeft 100% pure ingrediënten en is 100% super glittery!

Wat kun je doen met glitterpoeder?
● glittercupcakes, koekjes en toetjes! Tik op het blikje en verdeel het glitterpoeder over je zoete baksels door de geïntegreerde zeef.
● meng het glitterpoeder met een paar druppels alcohol meng met een dunne kwast... en schilderen maar! Verf op fondant, verf de FaultLine van je FaultLineCake of de kale koekjes!
● strooi superglitterpoeder in je drankje - mousserende wijn, cocktail, bier of water worden omgetoverd tot kleurrijke glinsterende magische drankjes! Sprankel, roer, sta versteld!
● Pak poeder op met een droge borstel en borstel siliconenvormen van binnenuit - dit geeft je cakesicles een geïntegreerde glans in de kleur van je keuze!
● Neem een ​​dikke kwast en verdeel de glitter royaal over de fondant bovenkant van je koekjes - zulke glitter heb je nog nooit gezien!
● Strooi je glitterpoeder over ontbijtyoghurt of pannenkoeken - je dag kan niet glitteriger beginnen!

Doseringstip:

We zijn over het algemeen een team #veel helpt veel, maar met de SuperGlitzerPuder is het motto #minder is meer! Wees zuinig met de dosering, want je super glitterpoeder heeft echt kracht in de poriën en schittert zijn kleur maximaal zelfs bij minimaal gebruik. Dus begin met een beetje superglitterpoeder en krijg je gelukkige dosis glitter.

Inhoud: 10 gram
Kleur: Geel
Kleurstoffen: E172; Drager: E555 

Kleur
Geel
Soort
Glanspoeder
110446

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie