• Aanbieding!
  • -€ 1,65
PastryColours Chocolade Créme Wit -300gr- //

PastryColours Chocolade Créme Wit -300gr- //

€ 3,84 € 5,49 -€ 1,65
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

De PastryColours ChokoBianca is een kant en klare chocolade vulling. De creme is perfect voor het vullen en decoreren van taarten. Maar de creme kan ook gebruikt worden voor het decoreren grote taarten en het spuiten van toeven op cupcakes. De creme heeft een chocolade smaak.

Ingrediënten: Suiker, plantaardige vetten (zonnebloem-, zonnebloem- en palmpitolie in variabele verhoudingen), wei, magere melkpoeder, verdikkingsmiddel (E1414, zonnebloemlecithine en smaakstoffen.
Allergenen: Doelgroep; Consumptief voor alle leeftijdsgroepen, behalve lactose- en melkderivaten-intolerantie en noten-intolerantie.
Bevat noten. Kan sporen van melk bevatten. Glutenvrij.

Bewaar instructies: bewaar op een koele, droge plaats uit de buurt van licht. Opslag in warme omstandigheden kan oliescheiding veroorzaken. Mocht dit gebeuren, roer het voorzichtig door. Bij opslag in koelere omstandigheden, laat de creme gedurende 1-2 uur op kamertemperatuur staan voor verwerking. De kleur kan natuurlijk veranderen gedurende de levensduur van het product.

Inhoud: 300 gram.
Gewicht
250 t/m 499 gram
110927

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie