FunCakes Metallic Spray Pearl White -100ml-
FunCakes Metallic Spray Pearl White -100ml-
  • Nieuw
FunCakes Metallic Spray Pearl White -100ml-
FunCakes Metallic Spray Pearl White -100ml-

FunCakes Metallic Spray Pearl White -100ml-

€ 8,49
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

Met de FunCakes Metallic Spray Pearl geef je je fondant taarten, marsepein taarten, chocolade, crèmes, gum paste, modelleerpaste, koekjes en meer een prachtige blauwe parelglans. De glans hard compleet uit op de taart, dus je ziet geen vingerafdrukken op de taart als je deze aanraakt.

Alleen voor professioneel gebruik.
De kleur van het product kan lichte variaties vertonen vanwege de eigenschappen van de grondstoffen.
Inhoud: 100 ml.
Gebruiksaanwijzing: Geschikt voor decoratie op chocolade, crèmes, fondant, gum paste, modelleerpasta en marsepein. Goed schudden voor gebruik. Spuit een homogene laag op het oppervlak met een afstand van 20 cm. Laat het gerecht tenminste 4 uur rusten voor consumptie. Na gebruik de spuitbus omkeren en een paar seconden spuiten om te reinigen.

Gevaar: zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C.

Ingrediënten: ethanol, kleurstof: E172, drijfgas: E943a, E943b, E944.

Kan sporen bevatten van: soja, melk, zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2.

Bevat verwaarloosbare hoeveelheden energie, vet, koolhydraten, suikers, eiwitten en zout.

Dit product is: Kosher gecertificeerd. 

Kleur
Wit
Soort
Spray
Spray
110079

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie