EasyMelts Puur -500gr-
EasyMelts Puur -500gr-
EasyMelts Puur -500gr-
EasyMelts Puur -500gr-

EasyMelts Puur -500gr-

€ 9,95
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

EasyMelts Fun with Chocolate is een heerlijke imitatiechocolade. De handige zak met refill melts zijn ideaal om je EasyDrip fles opnieuw te vullen. Beter voor het milieu én voor je portemonnee!

De melts zijn perfectvoor het decoreren van cakes, het aanbrengen van accenten of het vullen van chocolademallen. Met de handige spuitfles kun je gemakkelijk de drip aanbrengen op je taart! Geen spuitzak meer nodig!

Kan meerdere malen opgewarmd worden tot THT mits de bereidinginstructies zijn gevolgd.

Bereidingsinstructies:
Magnetron: (let op, iedere magnetron is anders, pas aan op je eigen magnetron en hoe minder melts, hoe minder lang!)
Doe 200gr in een lege EasyDrip fles of een kom, 30 seconden verwarmen, goed doorknijpen of roeren, herhaal na 20 seconden en dan 10 seconden of zo lang nodig. Klaar voor gebruik.
Heet water: Doe 200gr in in een lege EasyDrip fles of een kom en zet in warm water zodat geen water in de melts kan. Laat 10 minuten staan en vervang het water als het teveel afkoelt. Roer of knijp goed door ieder paar minuten.
Hoe leger de fles, hoe minder lang het verwarmd hoeft te worden.

Ingrediënten: suiker, volledig gehard plantaardig vet* (palmpit), magere cacaopoeder (12%), emulgatoren (lecithinen en E492), natuurlijk aroma. * Palmdeel: RSPO MB

*kleuren op de foto kunnen iets afwijken van het werkelijke product.

 

Soort
Melts
Kleur
Bruin
Gewicht
500 t/m 999 gram
105302

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie