CK Chocolade Mal Chocolade Mini Reep

CK Chocolade Mal Chocolade Mini Reep

Chocolate & Candy Mold
€ 4,50
Prijs incl. btw

Extra informatie
 
Chocolade & Candy mold break up bar voor het maken van je eigen chocolade mini reep.

De chocolade reep is 4,5 x 1,25 cm. Voor het maken van 6 stuks is ca. 165 gram chocolade nodig.

Gebruik: Smelt de candy melts of chocolade volgens de gebruiksaanwijzing. Eventueel te kleuren met de daarvoor geschikte kleurstof (olie basis). Indien gewenst kan de mold met verschillende kleurlagen gevuld worden voor een mooier effect. Begin met het inkleuren van de details (ogen, mondje e.d.) met bijvoorbeeld een penseeltje. Laat dit uitharden in de koelkast alvorens de volgende laag aan de brengen. Laten uitharden in de koelkast alvorens uit de vorm te halen.

Eventueel ook te gebruiken met marsepein of fondant, smeer dan eerst wat crisco in de vormen zodat de marsepein of fondant makkelijker uit de vorm komt.

Niet geschikt voor de vaatwasser.   

104433

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie