CakeDeco Siliconen Mal Lego Figuren -Geel-
CakeDeco Siliconen Mal Lego Figuren -Geel-
CakeDeco Siliconen Mal Lego Figuren -Geel-
CakeDeco Siliconen Mal Lego Figuren -Geel-

CakeDeco Siliconen Mal Lego Figuren -Geel-

€ 6,95
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

Let op u ontvang de mal in de kleur geel!

Deze Lego Figures Mold  is perfect voor het decoreren van Lego taarten! Je maakt realistische legopoppetjes in een handomdraai. Ook geschikt voor ijsblokjes.

De mould is gemakkelijk in gebruik en kan gebruikt worden met fondant, flower paste, modelleer pasta, marsepein, chocolade, snoep of gekookte suiker. Daarnaast is de mould ook geschikt voor knutsel projecten, je kunt hem namelijk gebruiken met koud porselein, zout deeg, klei en embossing poeder. We raden aan om de mould of voor voedsel projecten of voor knutsel projecten te gebruiken, niet beiden.

Hoe te gebruiken: druk de fondant in de mal en verwijder overtollige fondant zodat de randen zichtbaar worden. Draai de mal om en haal het figuur er voorzichtig uit. Indien nodig de mal vooraf poederen met maïzena om de fondant gemakkelijk uit de mal te krijgen. Eventueel kunt u ook de mould een paar minuten in de vriezer plaatsen.

De flexibele vorm is gemaakt van voedselveilig materiaal wat de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid garandeert. Het materiaal is niet giftig en geurvrij.
Geschikt voor gebruik in oven, magnetron, koelkast, vriezer voor temperaturen van -40°C tot + 230°C. Ook geschikt voor vaatwasser, elektrische en conventionele ovens.

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik: plaats de vorm niet in direct contact met een vlam of op een elektrische kookplaat. Gebruik geen gereedschap met scherpe randen in de mal.

Afmeting mal: 16 x 11 cm.
Afmeting poppetjes: 4 x 2,5 cm. Hoogte 1 cm.

105181

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie