• Aanbieding!
  • -€ 3,32
.

BrandNewCake Ganache Choco Puur - Kant en Klaar -850gr- //

€ 9,97 € 13,29 -€ 3,32
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

Heerlijke pure chocolade ganache van het merk Brand New Cake. De ganache heeft vele toepassingen, het is te gebruiken als dip of topping op (cup)cakes, dripcakes of donuts. Maar ook geschikt als vulling in een taart. Tevens te gebruiken als topping in shortbread, als decoratie en smaakstof in ijscoupes, als vulling voor bonbons of als smaakstof in bavaroise. Om een taart te bedekken en vullen van 20 cm (2 lagen) of om een taart te bedekken en vullen van 25 cm (1 laag) in ca. 250gram voldoende. Ook is 250 gram genoeg voor het opspuiten van toeven op 20 - 25 cupcakes

Hoe te gebruiken

De ganache in de magnetron of au bain-marie laten laten smelten.
Vervolgens de gesmolten ganache verwerken in of bij een product naar wens.
Laat de ganache opstijven in de koeling of diepvries.

Brand New Cake Ganache Hazelnoot gebruiken voor truffels (zacht)
De ganache laten smelten zoals hierboven beschreven. Vervolgens de massa in een daardoor bestemde vorm gieten en op laten stijven in de koeling.

Een botercrème of zachte bonbon/taartvulling maken met de Ganache
Doe 150 gram roomboter (op kamertemperatuur) en een bakje ganache (260 gram) in de keukenmachine en klop deze met de vlinderhaak in vijf minuten luchtig. Je kunt nu nog was chocoladekleurstof naar wens toevoegen.

Ingrediënten
Plantaardig vet (palm SG & shea), raapzaad olie, suiker, cacaopoeder 14%, magere melkpoeder, emulgator: E322, aroma: vanilline.
Voor chocoladevulling: meng het product met een mixer om de ganache licht, luchtig en om het geschikt te krijgen om mee op te spuiten.
Voor bedekken en opspuiten: verwarm het product in de magnetron gedurende 1 minuut op 340W of warm au bain marie om het goed te krijgen consistentie.
Voor een botercrème of zachte chocolade / taart vulling: meng 150 g zachte boter met het product gedurende 5 minuten op hoge snelheid
 

Inhoud: 260 gram.
Bereidingswijze: Verwarm ca. 1 minuut op 340 W in de magnetron.

Ingrediënten: plantaardig vet (palm, shea), suiker, magere melkpoeder, roompoeder, emulgator: E322 (soja), aroma. Voor allergenen, zie de ingrediënten. Halal gecertificeerd. 

 

Gewicht
500 t/m 999 gram
105398

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie